PIN uitat Înregistrează-te gratuit!
Ce se intelege prin termenul de "agentie matrimoniala" in Romania?
Data 23-03-2013 | Vizualizări  119806

Conceptul de agentie matrimoniala este greu inteles de catre unii locuitori din Romania. Desi in strainatate aceasta idee prinde contururi din ce in ce mai diversificate pentru a-i ajuta pe oameni sa-si gaseasca jumatatea, la noi in tara, termenul e deseori gresit inteles de unii oameni, indeosebi de catre barbati. O agentie matrimoniala, nu este nici un site de matrimoniale unde stai la discutii infinite cu persoane a caror identitate nu o cunosti, nu este nici un call-center pentru amatorii de aventuri, indeosebi pentru persoanele casatorite.

O agentie matrimoniala serioasa este o entitate juridica, la care apeleaza persoanele singure pentru a beneficia de niste servicii matrimoniale, si anume, de a-i ajuta pe acestia sa-si gaseasca perechea potrivita. Inscrierea la o agentie matrimoniala din Romania poate fi una diferita, insa, in mare partea procedura ar trebui sa fie cam aceeasi.

Intotdeauna o persoana care vrea sa beneficieze de aceste servicii trebuie cel putin sa se identifice printr-un act de identitate. Obligatia agentiei este aceeasi " sa se identifice prin acte care sa-i adevereasca entitatea sa juridica. Este total gresit sa inscrii prin telefon o persoana care pretinde ca este „singura”, pentru ca astfel tu niciodata nu vei avea garantia datelor furnizate de acea persoana.

Astfel, scopul acestui articol este de a defini cu exactitate rolul unei agentii matrimoniale pentru a nu induce in eroare parerile total gresite referitor la acest subiect.