PIN uitat Înregistrează-te gratuit!
Reticenta femeilor fata de o agentie matrimoniala
Data 14-05-2013 | Vizualizări  130274

 Dupa cum se stie, numarul divorturilor este in mare crestere, astfel incat si numarul persoanelor singure creste pe zi ce trece. Sunt multe femei care isi doresc o relatie serioasa, ba chiar o casatorie, o familie fericita, insa din pacate putine dintre ele isi fac curaj sa isi continue viata intr-un mod placut. Majoritatea aleg sa-si petreaca zilele impartind timpul intre munca si casa, acceptand situatia de singuratate.

Adevar sau nu, de-a lungul timpului s-a observat un lucru cert " putine femei singure sunt cele care au curaj sa apeleze la serviciile specializate ale unei agentii matrimoniale. Daca am sta sa ne gandim mai bine si sa identificam motivele de reticenta ale acestora, am constata in primul rand ca acestea sunt dominate de frica „devoalarii identitatii”.

Printre alte motivele principale de a nu apela la serviciile specializate ale unei agentii matrimoniale am putea enumera: lipsa de curaj si incredere de a apela la un asemenea servicu, jena de a se destainui unei persoane straine, teama de a nu fi recunoscuta de catre alte persoane apropiate si mai ales de propriii copii, mai ales cand este vorba de lumea virtuala, lipsa de fonduri.

Cat priveste problema „devoalarii identitatii” am putea afirma ca, din fericire, tehnica de lucru   ale agentiilor s-a modificat o data cu dezvoltarea tehnologiei informatiei. Majoritatea agentiilor lucreaza deja in mod virtual, accesand „albumul virtual” si putine mai sunt agentiile care mai lucreaza la nivel de „album de fotografii”.

Un avantaj oferit de catre agentia matrimoniala VIP Love Club din Romania, este posibilitatea clientului de a-si alege singur metoda prin care sa i se promoveze profilul, astfel garantandu-i-se confidentialitatea pozelor la nivel virtual. In asa mod, orice persoana singura care apeleaza la serviciile agentiei si solicita confidentialitate, poate avea siguranta ca pozele sale nu vor fi distribuite in lumea virtuala, iar ceilalti vor avea acces doar la informatia strict necesara despre respectiva persoana. Bineinteles, in cazul in care o femeie nu este impotriva promovarii profilului sau online, profilul acesteia va fi propus domnilor singuri prin ambele variante descrise mai sus. Acelasi lucru este valabil si pentru domni.

Trebuie sa evidentiem faptul ca doamnele care aleg varianta mixta de promovare a profilului, au o sansa mult mai mare de a-si gasi jumatatea intr-un timp mult mai scurt, tinand cond de faptul ca majoritatea barbatilor singuri care inca nu sunt inscrisi la o agentie, viziteaza catalogul nostru online si pot fi atrasi chiar de profilul dvs.