PIN uitat Înregistrează-te gratuit!
Atractia pentru fructul bine copt - de ce parteneri mai in varsta?
Data 21-10-2013 | Vizualiz─âri  97973

Ii vedem adesea la televizor, in ziare sau pe internet, cupluri de oameni bogati ce fac subiect de stire pentru ca ea este mult mai tanara ca el sau el mult mai tanar decat ea. Ne spunem ca au un statut social aparte si ca banii care le ingreuneaza conturile ii aduc mereu in lumina falsa a reflectoarelor.

Dar ii intalnim apoi pe strazi, in parcuri, la piata si in multe alte locuri in care nu ne-am fi asteptat. Sunt cupluri la fel de controversate, si totusi anonime. Si atunci ne spunem uite ca banii sau popularitatea nu sunt singurele ingrediente pentru o relatie numai buna de crosetat de gurile rele...

Pana la urma, atractia pentru fructul bine copt, pentru partenerul sau partenera mult mai in varsta, nu mai este nici o raritate, nici un secret si nici o rusine. Oameni de toate varstele isi aleg partenerii de viata cu inima larg deschisa si nu cu varsta pe care o au in buletin, si pe care nu o simt inca, sau pe care se incapataneaza sa o refuze...

Sunt ei constienti ca intr-o buna zi diferenta de varsta, de apetit, de energie si de preocupari isi va spune cuvantul? Cu siguranta da - o stiu si ei, le-o amintesc si ochii ce ii privesc sfredelitor de peste tot, judecandu-i mut. Dar aleg sa traiasca clipa, sa se bucure unul de celalalt astazi, fara grija zilei de maine.

Lasand la o parte femeile care isi aleg parteneri mai in varsta doar pentru banii lor, nu putem sa ignoram faptul ca foarte multe femei apreciaza la barbatii trecuti de... floarea varstei maturitatea lor. Calmul si echilibrul pe care si l-au pus in viata, experienta acumulata deja, care le ghideaza pasii facandu-i adevarati cuceritori, inteligenta si capacitatea de a intui si a raspunde nevoilor ei sunt tot atatea calitati, cel putin la fel de importante ca un portofel sau vreo... parte anatomica atarnand greu.

La fel de bine, lasand la o parte barbatii care isi aleg partenere mai in varsta doar pentru banii lor, nu putem sa ignoram faptul ca foarte multi barbati apreciaza la femeile mai... coapte, independenta si libertinajul lor. Femeile trecute si ele de floarea varstei, cu cateva relatii incheiate nefericit la activ, isi retraiesc adesea adolescenta dupa varsta de 40 de ani. Invata sa fie sigure pe ele si sa arate ca nu au nevoie de un barbat pentru a fi fericite. Isi fac propria agenda, in care il includ si pe el doar daca binevoiesc. Si nu stau sa le planga pe umar, orice s-ar intampla.

Poate ca trebuie sa experimentam personal o asemenea relatie pentru a o intelege mai bine. Cert este insa faptul ca motivatiile acestea se impletesc adesea de la un sex la altul. Femeie sau barbat, fiecare dintre noi poate aprecia la partener orice, de la entuziasmul si setea de viata la echilibrul, confortul si linistea sufleteasca pe care o ofera.

Cei care au prieteni buni, mult mai in varsta decat ei au avut poate ocazia unei mici demonstratii a cum poti petrece clipe extraordinare alaturi de o persoana pe care sa o simti la acelasi nivel cu tine, indiferent de barierele dintre voi.

Revenind la intrebarea care ne-a adus aici, de ce parteneri mai in varsta? Pentru ca varsta ne da intelepciune si ne formeaza, iar unii dintre noi chiar stiu sa aprecieze asta. Iar la celalalt pol, inteleg ca varsta nu e totul...