PIN uitat Înregistrează-te gratuit!

VIP LOVE CLUB - AGENȚIE MATRIMONIALĂ INTERNATIONALA

 

REGULI UTILIZARE

Agenția noastră matrimonială vă oferă posibilități reale de a găsi partenerul potrivit pentru un inceput fericit în doi. Înscriindu-vă, vi se vor oferi diferite modalități de a cunoaște persoane noi, și veți beneficia de consultanta gratuitaîntâlniri rapide intre femei și bărbați singuri intermediate sau organizate de agenție, în vederea stabilirii unei relații serioase de dragoste sau căsătorie.

Atentie, agentia intra in contact cu persoanele care au cont pe site, de aceea va rugam insistent sa il creati si completati cu maxima seriozitate!

 

CONDITII GENERALE:

üSa aveti peste 18 ani

üSa nu fiti casatorit sau implicat intr-o alta relatie serioasa

üSa tratati cu seriozitate activitatea dvs pe siteul agentiei

üPentru securitatea clientilor nostri, ne rezervam dreptul de a selecta si verifica orice persoana inscrisa. Astfel, oricine doreste sa beneficieze gratuit sau contra cost de serviciile noastre este obligat la inscriere sa ataseze minimum o poza personala recenta si un document personal – cazier judiciar sau diploma de studii sau carte de identitate. Dvs veti obtine gratuit calitatea de membru verificat, iar actul trimis de dvs va fi sters.

üLa completarea formularului, vă rugăm să includeți datele dvs reale si complete (nume/prenume/telefon/adresa) pentru a putea lua legătura cu dvs atunci cand cineva este interesat de dvs.

üNu se accepta publicitatea in scopuri comerciale sau includerea datelor de contact in descrierea din profil.

üPersoanele care au semnat contract cu agentia si nu-si indeplinesc obligatia de plata sunt trecute automat in lista clientilor neseriosi care este publica pe site.

 

ABONAMENT EXPRESS

Acest abonament este unul de probă pentru dvs, fără a vă cere acte pentru înscriere, si vă este acordat pentru o perioadă maximă de 7 zile. Vor figura în baza de date doar profilele cu poze și cele complete. Profilul dvs este unul NEVERIFICAT. Profilele neverificate nu au posibilitatea de a trimite mesaje, ci doar de a primi/citi.

SERVICII & COSTURI:

 

GRATUIT

ABONAMENT SILVER

În timpul perioadei de probă de 7 zile, aveți obligatia de a prezenta un act de identitate, în cazul în care doriți să beneficiați în continuare gratuit de serviciile noastre.

Profilul dvs va figura ca unul VERIFICAT.

Veti avea acces liber la baza de date si corepondență liberă.

Pentru acest abonament agenția nu are nicio obligatie în a vă cauta/propune persoane compatibile.

SERVICII & COSTURI:

 

üGRATUIT

 

ABONAMENT GOLD

Destinat doar persoanelor ce locuiesc în România si isi cauta un partener de viata in tara.

Posibilitatea de a primi consultanta si recomandari pe email sau telefonic din partea agentiei.

Posibilitatea de a comunica pe site cu alte persoane verificate de agentie.

SERVICII & COSTURI:

 

üCOST 300 lei/6 luni

ü COST 450 lei/12 luni

 

ABONAMENT PLATINUM

Abonamentul este destinat persoanelor române VIP cu cerinte înalte, care isi doresc un partener de viata fie din țară, fie din strainatate.

Taxa se achita integral sau in 2 rate in momentul inscrierii sau la prima propunere oferita de agentie, dupa ce ati solicitat serviciile noastre.

Avantaje:

Prioritate in a primi propuneri.

Asigurat un minim de intermedieri personalizate.

Includerea profilului dvs in rubrica Persoane Recomandate pentru persoanele care nu au internet.

SERVICII & COSTURI:


üCOST 600 lei/6 luni

ü COST 1000 lei/12 luni

 

PERSOANE STRĂINE

(Locuiesc în străinatate, inclusiv români)

COSTURI

6 luni

12 luni

UE

250 €

400 €

NON-UE

100 €

150 €

SUA

300 $

500 $

 

Anunturi matrimoniale femei București, Brașov, Sibiu, Cluj, Oradea, Timișoara, Constanța, Bacău, Iași, Craiova, Giurgiu, Botosani, Suceava, Galati,

Anunțuri matrimoniale bărbați București, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, Bacău, Galați, Oradea, Timișoara, Craiova, Botosani, Suceava, Galati.

Anunturi matrimoniale Italia, Germania, Franța, Spania, Elvetia, Suedia, Norvegia, Grecia, etc.

Agentie matrimoniala, relatii serioase, casatorii Brasov, Bucuresti, Sibiu, Covasna, Ploiesti, Craiova, Iasi, Cluj, Constanta, Oradea.